HZC bij de TKD 2014: De beweging vooruit

24/03/2014

Van donderdag 22 tot en met zaterdag 24 mei worden op de Nobelhorst te Almere voor de 24e keer de Technische Kontakt Dagen georganiseerd. Dé dagen waar u als HZC-lid niet mag ontbreken.

 

De TKD, een begrip in (wegen) bouwend Nederland en daarbuiten. De formule van het actief demonstreren van grondverzetmaterieel en dienstverlening werkt nog steeds en trekt tweejaarlijks tienduizenden bezoekers. Ook Vakvereniging Het Zwarte Corps is weer van de partij met een stand in het binnen paviljoen.

 

Toegang

De toegang is dit jaar wat anders geregeld dan u gewend bent. Op de website van de TKD www.tkd.nl wordt dit jaar gemeld dat de toegang gratis is bij voorinschrijving via de site. Natuurlijk hadden wij u als HZC-lid graag zonder gedoe, gewoon op vertoon van uw ledenpas, naar binnen laten gaan. Net zoals bij andere beurzen. Maar zo simpel was het niet. Om de privacy van uw gegevens te  waarborgen komt u, net als andere bezoekers, op vertoon van de email-bevestiging (met barcode) van uw voorinschrijving binnen.

 

Openingstijden

  • Donderdag 22 mei 10.00 uur - 21.00 uur
  • Vrijdag 23 mei 10.00 uur - 18.00 uur
  • Zaterdag 24 mei 08.00 uur - 16.00 uur

Locatie: Nobelhorst te Almere (volg de TKD-borden vanaf de Kievitsweg, Almere-Hout)

Toegang en parkeren is gratis.

 

HZC-stand

Bij de HZC-stand in het paviljoen is van alles te doen. U wordt daar ontvangen door onze medewerkers. Zo zijn er leuke prijzen te winnen bij bijvoorbeeld de Raad-de-pot-actie en de speurtocht over het terrein. Verder houden we weer een loonstrookactie, waarbij u deskundig advies aan ons kunt vragen, en een enquête, waar wij vragen aan u stellen. Vergeet dus niet uw ledenpas en eventueel uw loonstrook mee te nemen en houd de beursactie in de gaten!

 

Mooi Vak Man

Op de TKD wordt ook de landbouwsector in beeld gebracht. Of u nu trekkerchauffeur, kraanmachinist of grondwerker bent, ondernemer of werknemer, voor u is de TKD een interessant evenement met veel machines. Een goede machine, verdient een goede bestuurder! Test uw Persoonlijke Kracht (PK) bij PK prof’s waarin u uw vaardigheden kunt tonen. En laat naar uw eigen motortje kijken en doe de PK check die meet hoe fit u bent. Want u heeft een Mooi Vak Man!

Voor meer informatie kijk op www.mooivakman.nl.