Historisch grondverzet weekend (HIGRO) in Venray

09/04/2014

Op 24 en 25 mei aanstaande organiseert de vereniging HIGRO haar 9e historische grondverzet weekend, ditmaal in Venray. Plaats van handeling is de zandexploitatie van Harrie Maessen Bedrijven gelegen aan de Vennenweg 5807 EH in Oostrum bij Venray.


Na 4 jaar Schaijk hebben we besloten om een nieuwe locatie te vinden voor ons jaarlijks grondverzetevenement. Wij hebben Harrie Maessen bereid gevonden om zijn zandwinning "De Witte Vennen"in Oostrum bij Venray hier voor ter beschikking te stellen. Wij zijn weer volop met de voorbereidingen bezig.


Deelnemers kunnen zich vast opgeven voor ons evenement, waarbij je lid moet zijn of worden van de Vereniging Higro. Je dient als lid aangemeld te zijn voor 1 mei 2014, om een en ander administratief ook in goede banen te kunnen leiden. Dit kan via een E-mail naar: historischgrondverzet@gmail.com.
Het lidmaatschap kan je de kop niet kosten, en kost 25 Euro per jaar ,waarvoor wij minimaal één maar meestal 2 weekenden organiseren, inclusief barbeque voor de deelnemers, met daarnaast nog enkele ander activiteiten in de winterperiode.


De eerste leden zich reeds als deelnemer opgegeven waarmee er al een 25 machines aangemeld zijn. Er is nog plaats om je op te geven als deelnemer maar wij verwachten binnenkort een 50-60 machines en voertuigen aangemeld te krijgen waarna we de inschrijving sluiten omdat het terrein niet meer toelaat en we de veiligheid willen waarborgen. Dus denk niet te lang en geef je op! Dit kan via onze website: www.historischgrondverzet.nl of bij ondergetekende: nico-ensink@live.nl.

Het is een ideale gelegenheid om nostaligische machines in actie te zien, maar ook om vakgenoeten te ontmoeten en (sterke) verhalen uit te wisselen.
Mooi weer is besteld!

 

Wil je lid worden van de vereniging, of je nu een machine bezit of niet, meld je dan aan.
Wil je deelnemen aan dit weekend, geef je dan op. Ook als bezoeker ben je natuurlijk van harte welkom.
 

De openingstijden zijn:

Zaterdag van 10.00 tot 17.00

Zondag van 10.00 tot 17.00

 

Met vriendelijke groeten,
 
Nico Ensink
Voorziter vereniging HIGRO