3.000 landbouwmachines van 450 merken op AgroTechniek Holland

01/08/2014

Op AgroTechniek Holland, het grootste outdoor agro evenement van Nederland van 10 t/m 13 september in Biddinghuizen, worden ruim 3.000 landbouwmachines van meer dan 450 merken getoond door zo’n 260 fabrikanten, importeurs en dealers. Naast de 3.000 nieuwste trekkers, werktuigen, oogstmachines, melktechniek en stalinrichting is er ook een TrekkerParcours waar boeren testritten kunnen maken op de allernieuwste trekkers, een Behendigheidsparcours met alles over agroverkeersveiligheid en talrijke innovaties die meedingen naar de noviteitenprijs Bronzen Sikkel. Nieuw dit jaar zijn naast het Toekomst- en Energiepaviljoen de dagelijkse demonstraties oogsten, veldspuiten en grondbewerking.

 

Alles over robotisering en energie in het Toekomstpaviljoen

Robots, sensortechniek, GPS technologie, automatisering, zelfrijdende machines en drones. Er verandert veel in de landbouw. In het Toekomstpaviljoen op AgroTechniek Holland 2014 bieden we de bezoeker een blik op de  techniek en energie van morgen. Van een robottrekker zonder cabine die volledig automatisch op een afgebakend perceel werkzaamheden uitvoert tot een aardappelopslagverwijderingsrobot, suikerbietenoogstrobot en een Body Koe-ler voor koeien. Maar ook is er alles over biogas, stroom uit mest, bewegingsenergie, lichaamswarmte, windmolens en zonne-energie.

 

www.agrotechniekholland.nl

Dit tweejaarlijkse evenement voor loonwerkers, akkerbouwers, melkveehouders en boeren met een gemengd bedrijf uit Nederland en omringende landen is van woensdag 10 tot en met zaterdag 13 september dagelijks open van 10 tot 17 uur. HZC en Mooi Vak Man staan hier met de promotiestands en hebben leuke activiteiten voor u in petto. Houd hiervoor de HZC-website in de gaten.

Om lange wachtrijen te voorkomen wordt gewerkt met voorinschrijving. Bovendien ontvangen HZC-leden bij voorinschrijving via www.agrotechniekholland.nl (code hzc) een korting van € 4,50 en betalen dus € 15,-- per persoon; kinderen tot 12 jaar en agrarische studenten, mits aangemeld via school, hebben gratis toegang. Parkeren is gratis.

 

Beurstijden

Woensdag 10 september       10-17 uur

Donderdag 11 september      10-17 uur

Vrijdag 12 september             10-17 uur

Zaterdag 13 september         10-17 uur

 

 

Voor actuele informatie en routebeschrijving raadpleeg www.agrotechniekholland.nl