Online Toekomstcheck biedt inzicht in uitgaven

08/09/2014

BpfBOUW start met de campagne "Wat kost jouw leven later?". Met deze campagne willen wij samen met werkgevers het pensioenbewustzijn van werknemers vergroten.

 

Hoeveel kost jouw leven later? Doe de check!
Niet alleen de vraag “Hoeveel krijg ik straks?” is belangrijk als het om pensioen gaat. De vraag “Hoeveel heb ik straks nodig?” is net zo belangrijk. Via de online ‘Toekomstcheck’ van bpfBOUW kunnen werknemers nu eenvoudig inzicht krijgen in hun uitgaven ná pensioen. De check is gebaseerd op cijfers van het Nibud. Vanuit de online check kunnen werknemers direct doorklikken naar Mijn Bouwpensioen om te zien hoeveel pensioen zij al hebben opgebouwd. De Toekomstcheck stimuleert werknemers om na te denken over hun financiële situatie, nu en straks. 
Ja, ik wil nu de Toekomstcheck invullen en weten wat ik later nodig heb
 

BpfBOUW toert door het land met campagnebus
Vanaf 22 september toert bpfBOUW met een speciale campagnebus langs bouwplaatsen en kantoren in Nederland om het pensioenbewustzijn te vergroten en de Toekomstcheck te promoten. Tijdens de schaft vragen de charmante dames van het promotieteam aandacht voor de vraag “Wat kost jouw leven later?”. In de campagnebus kunnen werknemers de online Toekomstcheck direct invullen. Bekijk het tourschema om te zien wanneer de campagnebus bij u in de buurt is. 
Klik hier om het tourschema van de campagnebus te bekijken 

 

Bron: BpfBouw