Team HZC bij BGM-Best

08/09/2014

Zondag 7 september 2014 werd de Behendigheidswedstrijd voor Grondverzet Machines in Best georganiseerd. Op het zonovergoten evenemententerrein van de Fam. Essens in het Brabantse Best werd door 24 teams van drie personen een sportieve strijd om de kampioenstitel geleverd.

 

Elk team moest zijn kunnen tonen in een aantal behendigheidsspellen. De score daaruit zorgde uiteindelijk voor het winnende team! Ook HZC was hierbij aanwezig met de stand en een team, bestaande uit Guus Baert, Rob van Tiel en Peter Pels. Aan het einde van de dag bleek het team van Loonbedrijf Fiers uit Luyksgestel de onbetwiste winnaar. Jasper, Wouter en Ruud proficiat! Zij winnen hiermee het fel begeerde reisje naar de Liebherr fabrieken. Het team van HZC eindigde op een zevende plaats. De volledige uitslag is rechts op de pagina te downloaden (onder Documenten).

 

De uitdaging in deze behendigheidswedstrijd is volgens organisatie dat alle teams met verschillende machines van diverse merken moeten kunnen omgaan. Alle machines en uitrustingsstukken werden voor deze dag belangeloos door de respectievelijke dealers dan wel importeurs gratis ter beschikking gesteld.

Ook de kinderen vermaakten zich uitstekend met pallets stapelen of spijkerpoepen met een minigraver. De kleinsten konden een ponyritje maken en stond er voor hun een springkussen opgesteld. Kortom, gezellige en uitstekend geslaagde dag!

 

Bekijk meer foto's in het fotoalbum BGM-Best 2014!