HZC leden gratis toegang tot Infra Relatiedagen in Gorinchem

27/10/2014

Infra Relatiedagen Gorinchem 28 t/m 30 oktober 2014

 

NIET VERGETEN... GRATIS ENTREE VOOR LEDEN MET LEDENPAS!

 

INFRA Relatiedagen behoort ondertussen tot dé absolute toppers op het gebied van vakbeurzen voor de grond-, weg- en waterbouw en biedt een gericht platform om bestaande en potentiële relaties te laten zien waar u zich in onderscheidt.  Interessant voor alle aannemers, ontwerpen adviesbureaus, ingenieursbureaus en bedrijven werkzaam in de beton-, sloop-, hei- en grondwerken, verkeerssystemen, markeringen, bruggenbouw, bestratingen, transport en milieu. Kortom: voor alle ondernemers werkzaam in de grond-, wegen waterbouw is de INFRA Relatiedagen 2014 Gorinchem een unieke gelegenheid om huidige en potentiële relaties op een prettige en verzorgde manier te ontmoeten.

 

Er is volop gelegenheid voor het presenteren van producten en/of diensten, het uitwisselen van vakinformatie en het leggen van kontakten met bezoekers zoals rijksoverheden, provincies, gemeenten, projectontwikkelaars, architectenbureaus en overige gerelateerde bedrijven. Overtuigd van het succes van de INFRA Relatiedagen 2014 zullen vele grote GWW bedrijven uit heel Nederland vertegenwoordigd zijn.

 

Als actief werkend HZC-lid bent u van harte welkom op deze vakbeurs. Op vertoon van een geldige ledenpas mag u als HZC-lid gratis naar binnen; introducés betalen de entreeprijs van € 25,-. De evenementenhal Gorinchem is gelegen aan de Franklinweg 2, 4207 HZ Gorinchem en is heel eenvoudig te bereiken.

 

Bezoek de HZC stand

Grijp de kans om deze unieke vakbeurs te bezoeken en vergeet dan niet een bezoek te brengen aan onze eigen HZC stand. Onze promotiemedewerkers zullen u weer  deskundig te woord staan. Dus heeft u vragen, schroom niet ze aan de promotie medewerkers te stellen. En om het verblijf van de bezoeker in de Evenementenhal Gorinchem zo aangenaam mogelijk te maken, hanteert deze organisatie de full-service-formule. Deze formule houdt in dat de bezoeker gratis gebruik kan maken van de volledig verzorgde catering binnen de Evenementenhal Gorinchem en uiteraard gratis kan parkeren.

 

Meer info: Evenementenhal Gorinchem