Offshore NL, een gevestigde titel in een nieuw jasje

25/02/2015

Gratis toegang voor HZC leden met een ledenpas!

Offshore NL gaat vanaf heden verder in nieuwe stijl. Op 24 en 25 maart vindt deze gevestigde titel weer plaats in Evenementenhal Gorinchem en maakt een frisse start als de vakbeurs voor Nederlands trots in de Offshore.

 

Een ontmoetingsplaats voor de (toe)leveranciers

Offshore NL legt de focus op de Nederlandse toeleveranciers die in de Offshore werkzaam zijn. Juist deze toeleveranciers maken met hun producten grote projecten mogelijk. Nederland is internationaal gezien een belangrijke speler in de Offshore. Veel grote namen zijn afkomstig uit ons kleine landje, echter deze grote spelers kunnen dit alleen maar waarmaken dankzij de producten van al die kleinere (toe)leveranciers die er zijn. Zij zijn de trots van Nederland en die partijen verdienen een eigen platform om zich te kunnen presenteren.

 

Netwerken staat centraal

De aandacht op de beursvloer gaat volledig uit naar het netwerken. Dat betekent ook dat de formule zoals Evenementenhal deze normaliter uitvoert is aangepast. Offshore NL krijgt een upgrade en dat ziet men terug op de beursvloer. Zo is er bijvoorbeeld standaard witte standbouw en wordt er gewerkt met één centraal meet and greet point, met luxe catering. Uiteraard wordt dit alles onder de oude vertrouwde full service formule uitgevoerd.

 

Bezoek de HZC stand

Grijp de kans om deze unieke vakbeurs te bezoeken en vergeet dan niet een bezoek te brengen aan onze eigen HZC stand. Onze promotie medewerkers zullen u weer deskundig te woord staan. Dus heeft u vragen, schroom niet ze te stellen. En om het verblijf van de bezoeker in de Evenementenhal Gorinchem zo aangenaam mogelijk te maken, hanteert deze organisatie de full-service-formule. Deze formule houdt in dat de bezoeker gratis gebruik kan maken van de volledig verzorgde catering binnen de Evenementenhal Gorinchem en uiteraard gratis kan parkeren.

 

Dinsdag 24 maart 10:00 -18:00 uur

Woensdag 25 maart 13:00 -21:00 uur

 

Meer info: http://www.evenementenhal.nl/gorinchem/beurzen/view/258/offshore-nl