'Leer, werk, onderneem. Draai mee in de duurzame GWW' centraal thema op sectorplein TKD

16/05/2018

Honderden werkgevers in de grond- weg en waterbouw (GWW) zijn op zoek naar nieuwe werknemers. De sector zoekt werknemers in alle opleidingsniveaus, denk aan machinisten, uitvoerders en planners . Om meer aandacht te geven aan de uitstekende carrièremogelijkheden in de GWW-sector presenteren SOMA College, SOMA Bedrijfsopleidingen, IPC Werkt, Aeres  Tech, Bouwend Nederland, CUMELA Nederland, Het Zwarte Corps en BMWT zich gezamenlijk op de TKD. De bezoekers krijgen in de gezamenlijke stand meer inzicht in de carrièremogelijkheden die de sector te bieden heeft.

 

Werknemers GWW-sector

De activiteiten in de stand richten zich op meer aanwas voor de sector, zowel jongeren en zij-instromers. Hiernaast willen de acht samenwerkende partijen de huidige medewerkers graag behouden voor de sector door opleidingsmogelijkheden en carrièremogelijkheden onder de aandacht te brengen.

 

Sectorpaviljoen

De samenwerkende belangenorganisaties, brancheorganisaties en opleiders trekken samen op om de instroom in de GWW-sector te bevorderen. Op de TKD vinden de bezoekers in het gezamenlijke sectorpaviljoen alle informatie over opleidingen, trainingen en de werkgevers in de sector.

Bezoekers krijgen inzicht in de werkzaamheden in de sector en iedereen kan zijn kennis en vaardigheden op ludieke wijze testen. Alle activiteiten zijn ondergebracht in het centrale thema:

Leer, werk en onderneem. Draai mee in de duurzame GWW.

 

TKD

De TKD vindt van 31 mei tot en met 2 juni plaats op de Nobelhorst in Almere. U vindt het sectorplein op kavel 132, direct na de entree. Voor meer informatie over de TKD en gratis entreekaarten gaat u naar: www.tkd.nl.