Uitnodiging OSF bootreis afdelingen Land van Heusden en Altena, Made en Den Bosch 24 mei 2019

10/04/2019

Aan de leden van Vakvereniging Het Zwarte Corps die AOW, VUT, Vroegpensioen ontvangen of Uitkeringsgerechtigd zijn van de afdelingen Land van Heusden en Altena, Made en Den Bosch

 

Geacht HZC-lid,

 

De afdelingen Land van Heusden en Altena, Made en Den Bosch nodigen u en uw eventuele partner uit voor een boottocht, die door het OSF wordt gesponsord.

Deze bootreis is speciaal voor AOW’ers, WAO’ers, vervroegd gepensioneerden en uitkeringsgerechtigden en wordt gehouden op vrijdag 24 mei 2019!

 

dagindeling

10.30 uur        inscheping in de ‘Zeearend’ (Heusden)

11.00 uur        afvaartijd

13.00 uur        lunch aan boord

17.00 uur        terug in Heusden

 

De boot ligt afgemeerd aan de buitenkant van de stadshaven van Heusden en is goed te bereiken, ook met de rolstoel. Deze keer varen we over de Maas, Merwede en door de Biesbos.

 

U wordt verwelkomd met koffie en gebak en rond 13:00 uur wordt er een Brabantse koffietafel  geserveerd in buffetvorm. Tijdens de boottocht wordt er natuurlijk weer een loterij gehouden met diverse leuke prijzen. Rond 17.00 uur zijn we weer terug in Heusden.

 

Wij vragen hiervoor een kleine eigen bijdrage van € 10,00 per persoon. Voor meer informatie over het aanmelden voor deze boottocht kunt u uw Rayonbestuurder of het HZC kantoor bellen.

 

Graag tot ziens op vrijdag 24 mei in Heusden!

 

Met vriendelijke groet,

 

Bestuursleden afdelingen Land van H&A, Made en Den Bosch