Vakbondsbrief 2021 downloaden via de HZC ledenwebsite

03/10/2019

In het ledenportaal op de HZC website staat uw eigen digitale vakbondsbrief voor u klaar. De brief is op naam en vermeldt het juiste bedrag dat u dit jaar aan contributie verschuldigd bent. Kant en klaar dus.

 

Hoe kunt u de vakbondsbrief downloaden

Het is belangrijk dat u uw ledenpas bij de hand houdt. Hierop staat uw unieke lidmaatschapsnummer. Met dit  lidmaatschapsnummer en uw wachtwoord kunt u inloggen op het beveiligde deel van onze website (ledenportaal). Zodra u heeft ingelogd op de website van HZC ziet u een banner waar u op kunt klikken om de vakbondsbrief te downloaden. De vakbondsbrief 2019 vindt u vervolgens onder ‘Documenten’. Klik op de Pdf en kies vervolgens voor ‘Document downloaden (lezen en printen)’. De brief kunt u dan printen en meenemen naar uw werkgever, zoals u gewend was met de papieren versie.

 

Nog geen inloggegevens?

Heeft u nog geen inloggegevens voor het HZC ledenportaal? Meldt u dan aan als nieuwe gebruiker. Hiervoor is het noodzakelijk dat bij ons uw juiste e-mail adres bekend is. Hebben wij uw (juiste) e-mailadres nog niet, geef dit dan z.s.m. door aan onze ledenadministratie door een mail te sturen naar ledenadministratie@hzc.nl of bel 030-6006070.

 

Geen e-mail adres?

Heeft u geen e-mail adres? Dan sturen wij op uw verzoek uw persoonlijke vakbondsbrief per post op. U kunt dit telefonisch aan de ledenadministratie doorgeven via 030-6006070, of per mail.

 

Extra informatie bouw-cao

Voor extra informatie over de vergoeding voor de betaalde vakbondscontributie, vind je hier.