Machinistenscholingsdagen 2020: 16 en 17 januari

03/10/2019

Bijscholing is en blijft noodzakelijk om kennis up to date te houden. Dit is zeker het geval in een tijd waar duurzame inzetbaarheid een hot item is. Daarom is wederom besloten ook in 2020 de inmiddels traditionele Machinistenscholingsdagen (MSD) te gaan organiseren. Vertegenwoordigers van SOMA Bedrijfsopleidingen, de Vakvereniging Het Zwarte Corps en de Vakgroep Grondwerk van Bouwend Nederland zijn al voor de zomervakantie gestart met de voorbereidingen van de MSD 2020.

 

Aan onderwerpen geen gebrek! Uit de vorig jaar gehouden enquête bleven nog genoeg onderwerpen over die behandeld kunnen worden. Ook dit jaar heeft de commissie die het programma samenstelt, een keuze moeten maken. Hierbij is gelet op het leveren van een bijdrage ter vergroting van de vakbekwaamheid, de professionaliteit in het werken en het omgaan met elkaar. Door de jaren heen is dit iedere keer weer gelukt en de deelnemers ervaren deze dagen als leerzaam, nuttig en in een gezellige sfeer. Ook dit jaar hebben de organiserende partijen naar hun oordeel een mooi programma in elkaar gezet.

 

Voor wie?

De Machinisten Scholingsdagen zijn voor machinisten, werkvoorbereiders, uitvoerders, vaklieden GWW, monteurs en grondwerkers.

 

Wanneer: 16 en 17 januari 2020

Waar: Het Bouw en Infra Park in Harderwijk

Wat: 6 interactieve workshops zowel binnen als buiten; theorie en praktijk

Kosten: € 225,- excl. BTW  per deelnemer/dag

Georganiseerd door: Vakvereniging Het Zwarte Corps, SOMA Bedrijfsopleidingen en Bouwend Nederland Vakgroep Grondwerk.

Aanmelden: vóór 9 december 2019. 

 

Het dragen van veiligheidsschoenen is verplicht!

 

Aanmelden kan via de website van Soma Bedrijfdopleidingen