Speciaal voor HZC-leden: materieelveiling van Ritchie Bros.

31/10/2019

De aanmelding voor deze unieke regeling is geopend! 

De grootschalige materieelveilingen die Ritchie Bros. in Moerdijk houdt worden op doordeweekse dagen gehouden - wanneer de meeste HZC-leden hun vak uitoefenen. HZC heeft een unieke regeling met Ritchie Bros. waardoor leden de veiling in Moerdijk op woensdag 4 december 2019 kunnen bezoeken. De aanmelding voor deze unieke regeling is geopend! U hoeft hiervoor alleen maar een e-mail te sturen naar mmeerendonk@hzc.nl. Graag wel naam, lidnummer en aantal personen vermelden. Na ontvangst van u aanmelding krijgt u nadere informatie over deze unieke gelegenheid.

 

Op 4 december kunnen HZC leden zich vanaf 16.00 uur melden bij de receptie van Ritchie Bros. en alvast een kijkje nemen. Rond de klok van 18.00 uur zal er worden gezorgd voor een broodje en een kop soep. De groep wordt door het veilinghuis meegenomen op rondleiding en kan zo een blik achter de schermen werpen van ‘s werelds grootste materieelveiler. En uiteraard ook het enorme aanbod van machines kan men van dichtbij bekijken. Er wordt uitleg gegeven over hoe de veiling in z’n werk gaat. Tot slot wordt de rondleiding afgesloten met een drankje en de trekking van de winnaar van een leuke Facebook-like wedstrijd.

 

Zin in een voorproefje van de Moerdijk veiling? Klik dan hier om het filmpje te bekijken!

 

 

Hoe werkt een materieelveiling?

In de weken voor een veiling werkt het lokale team van Ritchie Bros. samen met allerlei grote en kleine bouwbedrijven om machines en trucks in te brengen. De behoeften van het inbrengende bedrijf worden in kaart gebracht, er wordt een veilingvoorstel gemaakt en er worden foto’s van de machines gemaakt. Te verkopen items worden op de drukbezochte website van het veilinghuis geplaatst. Bij een veiling in Moerdijk doen honderden bieders uit gemiddeld zo’n 70 landen mee om de machines te verkrijgen die ze nodig hebben.
 

Facebook Like wedstrijd

Uiteraard heeft ook Ritchie Bros een facebook pagina. Door deze te liken doet u automatisch mee aan de wedstrijd. Onder de likes wordt een mooie prijs uitgeloot.

 

Adres

U zorgt zelf voor vervoer naar:

Veilinglocatie Ritchie Bros.

Mark S. Clarkelaan 21 (Haven M 530, Port of Moerdijk)

Zevenbergen (langs de A17)

Wij zorgen voor de rest!!

 

Meer informatie: https://www.rbauction.nl/heavy-equipment-auctions/moerdijk-nld 

 

Tot de 4e december a.s. !!