Doe mee met de HZC vakantiefotowedstrijd 2020!

29/06/2020

De passie voor bijzonder materieel blijft voor veel HZC leden ook tijdens hun vakantie bestaan. Na de vakantieperiode horen wij dan ook vaak van leden dat ze het meest bijzondere materieel zijn tegengekomen tijdens de vakantie. Natuurlijk vinden wij het geweldig om daar foto’s van te ontvangen.

 

Ben je tijdens je vakantie mooi of bijzonder materieel tegengekomen en heb je daar een foto van gemaakt, mail die dan uiterlijk 8 september 2020 naar onze redactie via demachinist@hzc.nl. Vermeld in de mail ook je HZC lidmaatschapsnummer en de plaats waar de foto is gemaakt. Met je foto maak je kans op een cadeaubon voor een foto naar keuze op canvas en alle foto’s worden in een fotoalbum op de HZC ledenwebsite geplaatst. De winnaar van de fotowedstrijd wordt in De Machinist nr. 7 en via de HZC website bekend gemaakt.

 

Fototip

Let op dat je de camera instelt op hoge resolutie, minimaal 300 dpi, zodat de foto kwalitatief goed en scherp genoeg is om deze ook in De Machinist te plaatsen. Vermeld in de mail je naam, HZC lidnummer en waar de foto is genomen. Wij zijn zeer benieuwd naar al dat prachtige materieel dat jij tegenkomt!

 

Winnaar 2019: Geert van de Haar

 

2e prijs 2019: Ronald van Marion

 

Mooie foto 2019: Hans Mulder

 

Mooie foto 2019: Nicky Hendriksen