Beroepenwedstrijd "Monteur van de toekomst"

14/03/2012

HZC, de BWMT, SOMA, PTC+ en Bouwend Nederland organiseren tijdens de TKD een uitdagende beroepenwedstrijd voor VMBO- en ROC leerlingen. De opdrachten voor deze wedstrijd zijn gericht op diagnose stellen en technische handelingen aan bouwmachinevoertuigen als mobiele kranen en shovels.

 

Elke dag komt er een winnaar uit de bus die wordt verkozen door een professionele vakjury. Voor de dagwinnaars zijn er, naast de titel, mooie prijzen te verdienen. Sowieso krijgen alle deelnemers een mooie herinnering aan de deelname, in de vorm van een speciaal wedstrijdhesje.

 

Het thema van de wedstrijd is “Monteur van de toekomst”. Een prachtig thema voor toekomstige monteurs om zich in vast te bijten. De organisatie biedt hun tijdens de wedstrijd natuurlijk alles om de uitdaging aan te gaan: grote machines, techniek, veel verantwoordelijkheid en wedstrijddruk. Kortom, de winnaar is de titel “Monteur van de toekomst” zeker waard!

 

Bent u geïnteresseerd in deze wedstrijd voor uw leerlingen? Laat het ons per e-mail weten. U krijgt van ons dan op korte termijn de wedstrijdreglementen en inschrijfformulier toegestuurd.

 

U kunt uw interesse melden aan: h.vanbezouw@bmwt.nl