Als ZZP'er profiteer je dubbel bij HZC!

Ben je zelfstandig machinist of monteur en wil je meer uit jezelf en je carrière halen? Dan zit je als vakman goed bij HZC – dé betrokken vakvereniging voor machinisten en monteurs, die samen met haar leden staat voor expertise en vakmanschap. Bij HZC kun je ook als ZZP’er rekenen op de steun van een sterke organisatie, terwijl je in alle vrijheid zelfstandig blijft ondernemen.

 

Volop ondersteuning voor ZZP’ers

HZC is niet alleen gericht op individuele en collectieve belangenbehartiging voor machinegebonden personeel in bedrijven, maar geeft ook haar ZZP-leden alle aandacht. Als HZC-ZZP’er kun je hier volop van profiteren. En je voordeel doen met onze professionele ondersteuning op ondernemersgebied.

 

Samen sterk met ZZP Nederland

Om je zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen, werkt HZC intensief samen met Stichting ZZP Nederland. Dit is de belangrijkste ondernemersorganisatie voor ZZP’ers in Nederland, die onder meer fungeert als allround kenniscentrum. ZZP Nederland telt al bijna 40.000 aangesloten zelfstandigen, heeft een breed draagvlak en vormt daarmee een actief aanspreekpunt voor ‘Den Haag’.

 

Meteen al op voorsprong

De samenwerking met ZZP Nederland geeft je als ZZP’er van HZC meteen een enorme voorsprong. Niet alleen profiteer je van alle collectieve ondernemersvoordelen, je kunt ook bij ZZP Nederland  terecht met al je ondernemersvragen. Zelfs vóórdat je start als ZZP’er, biedt ZZP Nederland al advies en ondersteuning. Je kunt als HZC-ZZP’er onder meer rekenen op:

 • Professionele belangenbehartiging voor jou persoonlijk

 • Specifieke informatie voor de ZZP’er

 • Onbeperkt gebruik van de Helpdesk van ZZP Nederland

 • Tips, support en adviezen van onze HZC-Servicedesk 

 • Gratis modelcontracten en leveringsvoorwaarden

 • Fijne contacten en sociale bijeenkomsten met collega’s

 • En nog veel meer: kijk op www.zzp-nederland.nl.

   

  Gratis lidmaatschap

  Registreer je je bij de ledenadministratie van HZC als HZC-lid/ZZP’er, dan word je automatisch lid van ZZP Nederland. Dat lidmaatschap wordt betaald door HZC en is dus in feite gratis. De hoogte van de maandelijkse contributie verandert namelijk niet: die blijft, zoals bij ieder lid van HZC, slechts € 17,- per maand.

  Vul het online aanmeldformulier in en kies bij 'Beroep' voor 'ZZP-er'. Als je al lid bent van HZC hoef je alleen even te bellen, dan zetten we je lidmaatschap om naar een ZZP lidmaatschap.

   

  Nu registreren = direct profiteren!

  Na je registratie kun je direct van alle voordelen profiteren. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan even contact op met onze Servicedesk via (030) 600 60 70 of stuur een mail naar servicedesk@hzc.nl.

 

Wat kan ZZP-Nederland onder andere voor u betekenen?

Belangenbehartiging ZZP'ers, Hoe dan?

 

Meer nieuws en informatie voor ZZP-ers vindt u in het thema dossier ZZP.