Lidmaatschap en aanmelden

Meld je nu aan!

Direct lid worden? Vul het online aanmeldformulier !
Lees meer over het proeflidmaatschap
Lees meer over het Partnerlidmaatschap
Lees meer over de contributie

Ledenwerfactie

Breng een nieuw lid aan via de aantrekkelijke Ledenwerfactie

Voor wie?

HZC behartigt de collectieve en individuele belangen van machinegebonden personeel in de bouw, grondverzet, wegenbouw, railinfra, waterbouw, gww-sector, afval en recycling, verticaal en horizontaal transport, landbouw, metaal, cultuurtechnische werken, funderingswerk en offshore. Ook ZZP-ers kunnen lid worden van HZC en vanaf 2020 kunnen ook partners van HZC leden lid worden tegen een gereduceerd contributiebedrag!
Meld je nu snel aan!

Waarom lid worden?

De persoonlijke wijze waarop HZC de individuele belangen van zijn leden behartigt wordt zeer gewaardeerd en mag uniek worden genoemd. Maar ook collectieve belangenbehartiging is bij ons in goede handen.

10 redenen om lid te worden

Portrettenreeks

HZC-portret Pieter Sterrenburg: "Je bouwt toch een band met je klaslokaaltje op"

02/12/2019 – In de HZC-portrettenreeks laten we machinegebonden personeel uitleggen wat het állermooiste is aan hun werk. Pieter Sterrenburg (27) is werkzaa...

Praktijkverhalen

Praktijkverhalen

Uit de praktijk: Beer van een vent

03/07/2024 –   Als rayonbestuurder begeleid je leden die ondersteuning nodig hebben om iets tot een goed einde te brengen. Daarbij kom je de meest uiteenlopen...

Contributie

Vakvereniging HZC is niet alleen de beste, maar ook de goedkoopste vakbond voor machinegebonden personeel. In veel gevallen kan je zelfs een deel van de contributie terug krijgen! Hiervoor kan je vanaf oktober tot januari een brief van de website downloaden.

Lees hier alles over de contributie van HZC .

Privacy Statement

Jouw persoonsgegevens worden door ons zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Bij het verwerken van persoonsgegevens houden wij ons aan de eisen die de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) stelt.

Lees hier het HZC privacystatement