Hoe kun je als HZC-lid gratis naar de materieelveiling in Moerdijk?

19/09/2014

Ritchie Bros, is een groot industrieel veilinghuis dat materieelveilingen over de hele wereld houdt. Het oorspronkelijk Canadese bedrijf werd in 1958 opgericht door drie broers. Tegenwoordig houdt Ritchie Bros ook veilingen in Nederland waaronder Moerdijk.

 

Hoe werkt een materieelveiling?

In de weken voor een veiling werkt het lokale team van Ritchie Bros. samen met allerlei grote en kleine bouwbedrijven om machines en trucks in te brengen. De behoeften van het inbrengende bedrijf worden in kaart gebracht, er wordt een veilingvoorstel gemaakt en er worden foto’s van de machines gemaakt. Te verkopen items worden op de drukbezochte website van het veilinghuis geplaatst. Bij een veiling in Moerdijk doen honderden bieders uit gemiddeld zo’n 70 landen mee om de machines te verkrijgen die ze nodig hebben.

Kijkdagen

Veel kopers bij veilingen willen de items waar ze interesse in hebben in levende lijve bekijken. Daarom biedt Ritchie Bros de mogelijkheid op de veilinglocatie machines te testen en inspecteren tijdens de kijkdagen voor de veiling.

Speciaal voor HZC-leden

De veilingen worden op doordeweekse dagen gehouden wanneer de meeste HZC-leden hun vak uitoefenen. Wij hebben speciaal voor HZC-leden kunnen regelen dat jij het Ritchie Bros veilingterrein in Moerdijk op zaterdag kunt bezoeken. 

 

Op zaterdag 6 december 2014

wordt al het materiaal dat de week daarop te koop wordt aangeboden klaargezet. Maar dat is nog niet alles. Jij krijgt een rondleiding door het veilinghuis om een blik achter de schermen te werpen en het materieel van dichtbij te bekijken. De rondleiding wordt afgesloten met een lunch. Bij Richie Bros is gratis ook echt gratis!

 

Voorinschrijving

Schrijf je vandaag nog in voor deze unieke Ritchie Bros veilingkijkdag voor HZC-leden. Vul onderstaande antwoordstrook in en mail deze naar Monique van Meerendonk via meerendonk@hzc.nl.

Na ontvangst van uw aanmelding krijgt u nadere informatie over deze unieke gelegenheid.

 

Jij zorgt zelf voor vervoer naar:

Veilinglocatie Ritchie Bros

Mark S. Clarkelaan 21 (Haven M 530, Port of Moerdijk

Zevenbergen (langs de A17)

 

en wij zorgen voor de rest!!

 

Tot de 6e december a.s. !! 

 

Meer informatie vind je op de website van Richie Bros

__________________________________________________________________________

Voorinschrijving antwoordstrook

Lidnummer: ……………………
Naam:…………………………………………………………………………………………………….
E-mail adres:…………………………………………………………………………………………….

0     Ja, ik kom naar de unieke Ritchie Bros veilingkijkdag voor HZC-leden op 6 december 2014
 

0     Ik ontvang graag meer informatie over ……………………………………………………….

Wanneer je onverwachts verhinderd bent, laat dit dan even weten via meerendonk@hzc.nl