Eenmaal, andermaal... verkocht! Volgende Moerdijk veiling op 26 & 27 februari

03/02/2015

Op 26 & 27 februari zal ’s werelds grootste materieelveiler op haar Nederlandse terrein weer honderden machines en trucks aan de hoogste bieders verkopen. De veilingen in Moerdijk worden iedere keer weer door honderden bieders bezocht, die zowel op locatie als ook live via het internet mee kunnen bieden.

De eerste Nederlandse Ritchie Bros. veiling van het jaar belooft weer spectaculair te worden. In het actuele veilingaanbod, wat te raadplegen is via www.moerdijkveiling.nl, zijn nu al meer dan duizend items opgenomen. Hieronder zijn gebruikte en ongebruikte graafmachines, walsen, schrankladers, kranen, dump trucks, shovels, zware trucks en nog veel meer. Op de tweede veilingdag wordt er een grote partij witte bedrijfsvoertuigen verkocht worden, waaronder Volkswagen Crafters, Renault Masters en Ford Transits. Wanneer men interesse heeft in één of meerdere items, kan men zowel op locatie in Moerdijk als live via het internet meebieden. Ritchie Bros. staat bekend om zijn ‘unreserved’ veilingmethode, wat betekent dat er geen minimum biedingen of vastgestelde prijzen zijn – alles wordt tijdens de veilingdagen verkocht. Dit biedt mogelijkheden voor materieelkopers om op efficiënte en doeltreffende wijze machines te kopen. Via de Ritchie Bros. website worden fotos en informatie van alle items beschikbaar gesteld en ook kan men tijdens de veilingkijkdagen items van dichtbij komen bekijken.

Een of meerdere machines laten veilen
Ook voor eigenaren van machines en trucks kunnen de veilingen interessant zijn. Materieel dat namelijk niet meer in gebruik is, kan middels de veiling eenvoudig en op professionele wijze in geld omgezet worden. Al meer dan 50 jaar werken allerlei grote en kleine bedrijven met Ritchie Bros. samen om hun overtollige machines, trucks en toebehoren te veilen.

Iedereen die interesse heeft in de veiling is welkom om de kijkdagen (vanaf 23 februari) en/of de veilingdagen te bezoeken. Registreren om mee te bieden is gratis. Kijk voor meer informatie op www.moerdijkveiling.nl of neem direct contact op met het kantoor in Moerdijk via 0168-392200. Ook heeft het bedrijf een Nederlandstalige Facebook pagina: www.facebook.com/ritchiebrosnederland.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=8O2QUAbvvE8