Geslaagde Machinisten Scholingsdagen 2015

26/01/2015

Vakvereniging Het Zwarte Corps, Bouwend Nederland en SOMA bedrijfsopleidingen kijken terug op een zeer geslaagde MSD 2015. Interessante onderwerpen gebracht door gedreven inleiders hebben samen met geïnteresseerde deelnemers zeker bijgedragen aan het succes van deze dagen.

 

MSD, al jaren succesvol evenement, dat op 22 en 23  januari voor de 23e maal gehouden werd en waarbij men als organisatie wederom op een grote belangstelling van vele machinisten mocht rekenen.

 

Kennis is mijn veiligheid

Het motto van dit jaar was: ”Kennis is mijn veiligheid”. Een motto wat gezien het tijdvak waarin wij nu leven erg toepasselijk is. Een motto dat HZC erg aansprak, veilig werken en kennisvergroting is immers van groot belang.

 

Zoals gebruikelijk was het een vertrouwde combinatie van enerzijds theorie en anderzijds een stukje praktijk. Onderwerpen als: ‘De machinist vooruit!’, ‘GPS geïntegreerd in de machine’, ‘Wat stinkt het hier’, ‘Er gaat nogal wat veranderen’, ‘Rupsaandrijvingen’ en ‘Sleufbekisting’ vormden deze dagen een belangrijk onderdeel van het programma.

 

Uit de vele positieve reacties die wij na afloop mochten ontvangen blijkt dat de organisatie wederom haar doel bereikt heeft; een tweetal leerzame en interessante dagen aanbieden aan belangstellende en gemotiveerde deelnemers. HZC heeft ook dit jaar door meedenken, organiseren en inzet weer een mooie en positieve bijdrage aan dit toch wel unieke evenement kunnen leveren.