Hoe slimme monteurs nog slimmer worden

30/04/2015

TREKKER Magazine en Fedecom Academy slaan de handen ineen om opleiding en training voor landbouwmechanisatiemonteurs op een hoger niveau te tillen. In TREKKER is de laatste jaren veel aandacht besteed aan repareren, sleutelen en werkplaatsinrichting. Nu is het tijd deze onderwerpen onder de aandacht te brengen in een dynamisch evenement voor de sleutelaars in de branche. Op vrijdag 3 juli 2015 vindt bij PTC+ in Ede de eerste editie van het TREKKER Sleutel Event powered by Fedecom Academy plaats. 

 

Het wordt een dag vol praktische workshops over actuele technische problemen waar landbouwmechanisatiemonteurs dagelijks mee te maken hebben. De onderwerpen van de workshops zijn onder andere: hydrauliek, dieseltechniek, SCR-katalysatoren, Isobus-systemen, uitlijnen, banden, remmen en het snel opzoeken van onderdelen. Het evenement is merkonafhankelijk, wat betekent dat er geen merkgebonden trainingen zijn die vasthangen aan één trekkermerk. Het gaat juist om zaken die spelen bij alle trekkers en werktuigen of bij combinatie tussen beiden.

 

Powered by Fedecom Academy
Opleiden en trainen is een speerpunt van Fedecom. In 2014 is hiervoor de opleidingsorganisatie ‘Fedecom Academy’ opgericht. Met de Fedecom Academy wordt de hele sector een impuls geboden met gerichte opleidings- en trainingsprogramma’s. De snel veranderende technologische ontwikkelingen stellen hoge eisen aan bedrijven, leerlingen en medewerkers in de sector. Onder het motto ‘Vakmanschap is een leven lang leren’ wil de Fedecom Academy die eisen vertalen in concrete en praktische programma’s. Het TREKKER Sleutel Event past perfect in die gedachte.

 

Inschrijven, deelnemen en meewerken

Het TREKKER Sleutel Event start om 08.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Het deelnemen aan alle workshops, inclusief ontbijt, lunch, diner, certificaat en een leuke afsluiting, kost € 350,- excl. btw. TREKKER Abonnees en Fedecom-leden betalen slechts € 250,- excl. btw.

Er zijn slecht 100 plaatsen beschikbaar, dus snel aanmelden is van belang. Meer informatie en direct aanmelden op www.trekkersleutelevent.nl.