HZC Ondersteuningsfonds (OSF)

Wat doet het OSF?

HZC schiet leden in nood te hulp via het Ondersteuningsfonds

Vakvereniging HZC komt op voor haar leden. Dit doet de vereniging onder andere met het Ondersteuningsfonds. Dit is een fonds dat is opgericht om leden die door omstandigheden, buiten hun schuld om, in de problemen zijn geraakt en bij geen enkele instantie kunnen aankloppen, te ondersteunen. Dit doet het Ondersteuningsfonds door leden te voorzien van een financiƫle bijdrage in de vorm van een schenking of lening. HZC schiet leden in problemen dus te hulp via het Ondersteuningsfonds.

Het hoofddoel van het Ondersteuningsfonds is het financieel helpen van leden door leden. Met een bescheiden financiƫle bijdrage probeert HZC de problemen van leden in nood te verlichten. Ook sociaal helpt het fonds echter uitkeringsgerechtigde leden door hen met behulp van leuke activiteiten uit hun isolement te halen. Denk hierbij aan boottochten of andere uitjes, georganiseerd door de afdelingen, waar men andere leden in een ontspannen sfeer kan ontmoeten en eens lekker kan bijpraten over tijden van weleer.

Lees hier meer over het OSF

Steun het OSF

Het OSF is opgericht door de leden voor de leden. Het OSF moet het hebben van de bijdragen van leden. Ieder jaar ontvangen HZC-leden hiervoor rond juni/juli de brief met machtiging , maar natuurlijk kun je het hele jaar door op ieder gewenst moment een bijdragen aan het OSF overmaken.

Het OSF kun je ook terugvinden in de HZC app.
Via de button 'Service en Contact' kun je info over het OSF lezen en de machtiging invullen en versturen naar HZC. Gemakkelijker kan het niet!

Hulp bieden
Giften en bijdragen kunnen worden overgemaakt naar:

ABN-AMRO Bank NV
NL08 ABNA 0545 2499 29
T.n.v. HZC Ondersteuningsfonds te Nieuwegein
ovv OSF-gift

Hulp aanvragen
Hulpvragen komen meestal via de rayonbestuurder bij het OSF terecht. Maar je kunt ook zelf hulp aanvragen via

Ondersteuningsfonds van Vakvereniging HZC
T.a.v. Mw. I. de Beer, secretaris
Antwoordnummer 2431
3430 VB Nieuwegein
T (030) 6006070
M (06) 10776507
E ondersteuningsfonds@hzc.nl