OSF brief en machtiging

Eén voor allen, allen voor één!

 

Beste leden,

 

Gelukkig is de economie zich langzaam aan het herstellen. Dat is uiteraard ook goed voor onze sector en we beginnen het al een beetje te merken. Want meer werk, meer banen betekent voor de meesten van ons: meer zekerheid.

 

Toch hebben we dit de afgelopen jaren helaas wel anders meegemaakt! Door de recessie waren werkloosheid en bedrijfssluitingen aan de orde van de dag. Heel wat gezinnen zijn getroffen en soms ernstig in de financiële problemen geraakt. Met alle gevolgen van dien.

 

Financiële onzekerheid

Kunt u zich voorstellen hoe het is om ineens niet meer te kunnen leven zoals u gewend was? Te moeten bezuinigen op de meest noodzakelijke uitgaven? Of misschien zelfs wel uw huis te moeten verkopen? Daar moet u toch niet aan dénken? En dat hoeft ook niet, want dankzij het unieke Ondersteuningsfonds*1  (OSF) kunnen we er zijn voor elkáár…

 

Uniek initiatief van en voor leden

Om een vangnet te creëren voor collega’s die het (even) moeilijk hebben, is het OSF lang geleden door HZC-leden opgericht. Een fonds van en voor leden, bedoeld om tijdelijke hulp te bieden in uitzichtloze situaties. Niet alleen financieel, maar ook met raad en daad. De middelen bestaan puur uit vrijwillige bijdragen van leden en worden zorgvuldig beheerd door het bestuur. Het OSF komt 100% ten goede aan onze leden en er blijft niets aan de strijkstok hangen. Iedereen – óók het bestuur – werkt onbezoldigd voor het fonds!

 

Steun elkaar!

We geloven sterk in de solidariteit onder onze leden. En zien graag dat zij én u kunnen terugvallen op een solide OSF. Daarom is uw bijdrage – hoe klein ook – van groot belang. U laat ermee zien dat u uw collega’s een warm hart toedraagt.

 

Bent ú solidair? Machtig ons dan om het bedrag van uw keuze naar het OSF over te schrijven. U kunt kiezen voor een eenmalige of doorlopende machtiging, die u zó weer kunt stopzetten. Download een Pdf van het machigingsformulier rechts op deze pagina onder Documenten of via de HZC-app in de iTunestore of Googleplaystore op uw smartphone.

 

De machtiging kunt u in een gesloten enveloppe sturen aan: Vakvereniging Het Zwarte Corps

Antwoordnummer 2431

3430 VB Nieuwegein.

 

Een postzegel is niet nodig. De intrekking machtiging kunt u bij uw administratie bewaren.

 

 

Het bekijken/printen van documenten werkt als volgt: klik op de naam van het document rechts op de pagina (onder Documenten) en vervolgens op Document openen.