HZC brochure jongeren

Je bent goed op weg. Je bent nu al in opleiding voor een mooi vak en loopt ook al stage. Maar er is meer!!

 

HZC verenigt

Een beroepsgroep verenigd in HZC, gelijkgestemde mensen, met een technische opleiding, een beroep als machinist of monteur en met dezelfde ideeën over werk en beloning.

 

JIJ HOORT DAARBIJ!!

 

HZC lost op

Al 70 jaar verenigt Vakvereniging HZC veel van jouw collega’s met elkaar. HZC staat achter je, geeft antwoord op je vragen, geeft persoonlijk advies en helpt als er problemen zijn op het werk, luistert naar je ideeën en probeert bij werkgevers en instanties en overheid aandacht te krijgen voor problemen en er verbeteringen in aan te brengen. HZC heeft verstand van jouw vak en de sector waarin jij werkt. Dat praat dus een stuk makkelijker. Maar HZC is vooral bekend bij haar leden door de goede individuele en collectieve belangenbehartiging. Bij HZC ben je geen nummer maar een mens.

 

HZC luistert

HZC is altijd geïnteresseerd in de mening van leden, maar zeker ook naar de mening van jongeren in het vak. Daarom geeft HZC jongeren ondermeer reductie op het lidmaatschapstarief. Juist om er voor te zorgen dat ook jouw mening gehoord wordt. Zo helpen we elkaar en kan HZC de belangen van al haar leden, jong en oud nog beter behartigen bij werkgevers, partijen en overheid.

 

HZC informeert

HZC houd je op de hoogte via de website, een eigen HZC Vakblad, nieuwsbrieven en geeft belangrijke informatie via facebook en twitter. Leden én Vakvereniging HZC steunen, respecteren en motiveren elkaar en bieden elkaar de helpende hand waar dat nodig is en gaan door dik en dun voor elkaar.

 

1+ 1 = 2 dus HZC

Jij hebt het juiste DNA om HZC lid te zijn. De stappen opleiding en werk heb je al gemaakt. Dan kan het niet anders dan dat je je ook aansluit bij dé vakvereniging die daar bij hoort. Maak jouw plaatje compleet en ga voor een lidmaatschap van Vakvereniging HZC. Dan ben je klaar voor een mooie loopbaan met ondersteuning van dé vakvereniging waar jij altijd op kunt bouwen.

 

Nog geen lid van Vakvereniging HZC? Schrijf je nu in!

 

Download de Pdf van de HZC jongerenbrochure rechts op de pagina (onder 'Documenten'). Het bekijken/printen van documenten werkt als volgt: klik op de naam van het document (onder Documenten) en vervolgens op Document downloaden (lezen en printen).