HZC brochure algemeen

Het beroep is wat ons bindt

HZC is dé vakvereniging voor machinisten, monteurs en andere vakmensen die met machines werken. Bij ons kun jij met al jouw vragen en problemen met betrekking tot werk en inkomen terecht!

 

Vakvereniging Het Zwarte Corps

  • snel en duidelijk antwoord op al jouw vragen
  • ondersteuning bij conflicten met jouw werkgever
  • persoonlijk advies
  • kent jouw vak en de machines
  • individuele hulpverlening
  • luistert naar jouw ideeën

 

Direct hulp als het nodig is

Problemen of zit jij met een vraag? Met één telefoontje naar 030-600 60 70 kom je bij onze servicedesk terecht. Zij gaan direct voor jou aan de slag en gaan met de rayonbestuurder in overleg als dat nodig is.

 

HZC houd je op de hoogte

 

HZC draait om jou!

HZC wil van jou als lid horen hoe jij over zaken als arbeidsvoorwaarden en cao denkt. Bij HZC praat je met vakgenoten. Zoals bijvoorbeeld op afdelingsvergaderingen die regelmatig worden georganiseerd. Ook in verschillende klankbordgroepen kun jij jouw ideeën kwijt. We weten wat er speelt en kennen jouw vak als geen ander. HZC heeft jouw input nodig. Samen zetten we ons in voor de toekomst van ons vak!!

 

Nog geen lid van Vakvereniging Het Zwarte Corps? Schrijf je nu in!

 

Download de Pdf van de HZC brochure rechts op de pagina (onder 'Documenten'). Het bekijken/printen van documenten werkt als volgt: klik op de naam van het document (onder Documenten) en vervolgens op Document downloaden (lezen en printen).

 

Documenten