70-jarig HZC presenteert app

30/11/2016

In het kader van het 70-jarig jubileum ontwikkelde Vakvereniging Het Zwarte Corps de HZC-app.

 

Primeur

Zaterdag 26 november werden de kaderleden op de 70e Algemene Vergadering verrast met de presentatie van de HZC-app. Zij hadden de primeur om deze  app op hun smartphone te downloaden en in gebruik te nemen. 

 

Altijd op de hoogte

Met deze gratis app heb je via je smartphone altijd het laatste nieuws op jouw vakgebied bij de hand. Ook heb je toegang tot alle belangrijke cao’s, het laatste cao-nieuws en het actuele weerbericht.

Via de agenda word je op de hoogte gehouden van allerlei evenementen, die je bovendien kunt delen met je collega’s en automatisch in je eigen digitale agenda kunt laten zetten.

 

Snel contact

Contact zoeken met HZC gaat snel via social media, maar ook een vraag aan de HZC-Servicedesk of de Ledenadministratie is nu een fluitje van een cent.

 

Nieuwsgierig geworden?

Download dan nu de HZC-app

 

Voor gebruikers van iPhone

Voor gebruikers van Android

 

Win een prijs

Onder de eerste bezoekers van de app verloten we mooie prijzen. Ga naar de button ‘Winnen’ en maak kans op een van de prijzen.

Veel app-plezier!!

 

Heeft u vragen over de app of kunt de app niet vinden, neem dan contact op met de Servicedesk op nummer 030-6006070 of via de mail naar Servicedesk@hzc.nl  

 

Tags