Ledenraadpleging onderhandelingsresultaat cao Onstream

19/09/2017

We willen jullie mening over het onderhandelingsresultaat (OHR) cao Onstream Project Services

 

Beste leden van HZC,

 

Het proces van de onderhandeling over de cao is lang en lastig geweest maar uiteindelijk is er een resultaat. Vakbonden en Onstream hebben een onderhandelingsresultaat bereikt voor de nieuwe cao. De onderhandelaar van zowel Vakvereniging Het Zwarte Corps als van het FNV zijn ondertussen gewisseld en wij hebben nu de eer om het akkoord aan jullie voor te leggen, immers als leden gaan jullie hierover. De inhoud van het akkoord hebben we als bijlage toegevoegd. Hierbij zijn de meeste verslechteringen van tafel, enkel de cursusdag zal minder worden betaald. Daar staat tegenover een afspraak over loonsverhogingen met terugwerkende kracht.

De inschatting van ons en van de kaderleden is dat dit het maximaal haalbare is en daarom leggen we het akkoord positief aan jullie voor. Het zijn onze leden, die uiteindelijk beslissen of zij akkoord gaan met de afspraken. Pas nadat de leden ingestemd hebben kunnen partijen de cao ondertekenen en zijn de afspraken uit het OHR van toepassing.

 

Wij horen graag je mening. Stuur uiterlijk 30 september a.s. een mail naar whermsen@hzc.nl met de melding of je voor of tegen dit onderhandelingsresultaat  bent, eventueel met korte toelichting.

De volledige tekst van het onderhandelingsresultaat tref je hier en als bijlage (Pdf) onder Documenten.

 

Alvast hartelijk dank voor het uitbrengen van je stem.

 

Met vriendelijke groet,

Mede namens de kaderleden,

 

Wilma Hermsen, Rayonbestuurder Vakvereniging HZC

Joosje de Lang, Bestuurder FNV Industrie