Website cao Loonwerk vernieuwd

24/07/2019

Hoe ziet de cao LEO er uit? Wat staat er in over vakantiedagen? Het zijn vragen die de vernieuwde website over de cao Landbouwwerktuigen Exploiterende Ondernemingen (LEO) snel en eenvoudig gaat beantwoorden. Kijk dus snel op www.caoloonwerk.nl. De website werd mede mogelijk gemaakt door de sociale partners.

Na een grote opknapbeurt staat sinds 19 juli de nieuwe website over de cao Loonwerk online. Zowel werkgevers als werknemers kunnen hier terecht met hun vragen over de cao. De antwoorden op die vragen kunnen ze vinden door in het digitale boekje te zoeken of door gebruik te maken van de zoekfunctie. 

 

Makkelijke zoekfunctie

De zoekfunctie wordt als makkelijk omschreven. "Op de startpagina is een zoekbalk te vinden, via deze zoekbalk kan op alle trefwoorden gezocht worden. Als daarin bijvoorbeeld overwerk ingetoetst wordt, vindt u artikelen die te maken hebben met overwerk. Ook kunt u de subsidiemogelijkheden vinden en de oude cao’s." CUMELA Nederland was een van de partners die meedacht over de website. Daarnaast werkten ook andere partners hieraan mee.     

Wordt de cao gewijzigd? Dan vindt u deze aanpassingen op de website. Kijk dus snel op www.caoloonwerk.nl.

 

Bron: Cumela