Uitnodiging symposium: VCP-Young Professionals trapt af!

15/01/2020

Hoe kunnen jonge professionals zich laten horen? Om die vraag draait het eerste symposium van VCP Young Professionals, de jongerenorganisatie van de Vakcentrale voor Professionals (VCP). Wij nodigen je graag uit de bijeenkomst bij te wonen!

Ontplooiing, loopbaanontwikkeling, werkdruk, pensioenen, het zijn allemaal onderwerpen die ertoe doen voor jonge professionals. Op 5 maart komen we er uitgebreid over te spreken: over kansen en zorgen onder jongeren, het belang dat jonge professionals van zich laten horen en de rol die VCP YP hierin kan spelen. Een bijeenkomst over toekomstig beleid, met boeiende sprekers en volop ruimte voor discussie. We kijken uit naar je input! Meld je daarom snel aan en maak kennis met VCP YP! Deelname is gratis.

Datum:           Donderdag 5 maart 2020, 19.00 – 21.00 uur

Locatie:           Rabobank, Croeselaan 18, 3521 AG Utrecht

Sprekers:        Steven van Eijck, Kroonlid Sociaal-Economische Raad (SER): over het sociaal-  economisch overleg en het jongerenplatform van de SER 

Sacha Heemskerk, VCP YP: kennismaking met VCP YP
Bestuurslid Jong Rabo: aangesloten bij VCP YP
Bart de Bart, voorzitter van SWOM, aangesloten bij VCP YP


Aanmelden:
Stuur een mail naar: info@vcpyp.nl. Wil je iemand meenemen, laat het ons vooral weten! Na aanmelding ontvang je een bevestiging. Kijk ook op www.vcp.nl/yp.
Wij hopen je op 5 maart te zien!


VCP YP: het geluid van de toekomst