Corona gerelateerde klachten en signalen op de werkplek

17/04/2020

Heeft u in verband met het coronavirus klachten of signalen over de veiligheid van uw werkplek of de omstandigheden waarin u moet werken? Meld het dan aan de Inspectie SZW. Dat kan met het formulier op deze pagina.

 

Met het invullen van dit speciale meldformulier kunnen klachten of signalen over risico's van corona op de werkplek zo goed mogelijk in behandeling worden genomen. Als Inspectie SZW kunnen we helaas niet alles onderzoeken. Uw melding wordt onderzocht als het onderwerp te maken heeft met wet- en regelgeving op het gebied van gezond, veilig en eerlijk werk en er genoeg informatie is om onderzoek te doen. Als we uw melding niet in onderzoek kunnen nemen dan is uw informatie toch belangrijk voor ons. We gebruiken die informatie dan om een goed totaalbeeld te krijgen van de problemen die er spelen rond corona op de werkplek.

 

Als u het formulier heeft ingediend, dan ontvangt u zo spoedig mogelijk een reactie van ons of neemt een van onze medewerkers contact met u op voor aanvullende vragen.

Heeft u vragen over de risico’s van corona op of voor uw werk, gebruik hiervoor dan dit contactformulier.

 

Heeft u klachten of signalen die geen relatie hebben met corona? Gebruik dan een van de andere meldformulieren.

 

HZC leden die melding doen verzoeken wij om een kopie van de melding aan HZC te sturen, zodat wij ook op de hoogte blijven van de zaken die spelen op de bouwplaats. U kunt de melding mailen aan info@hzc.nl

 

Bron: Inspectie SZW