Praat mee over gezondheid en werkplezier in de GGI (voorheen LEO)

29/09/2021

Werken in de agrarische en groene sector is leuk en uitdagend. Maar veranderingen zoals automatisering en langer doorwerken tot je pensioen hebben invloed op jouw werk. Het is daarom belangrijk om aandacht te houden voor gezondheid en werkplezier om daarmee ziekteverzuim en tijdige uitval te voorkomen. 

 

Doe mee aan ons onderzoek!


Hoe blijf ik gezond én met plezier werken?
In opdracht van werkgeversorganisaties en vakbonden uit de agrarische en groene sectoren doen wij onderzoek naar het verbeteren van duurzame inzetbaarheid van werknemers. Waarom? Het is belangrijk om regelingen en activiteiten te ontwikkelen die ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid bij werknemers voorkomen. En om gezondheid en werkplezier te vergroten.

 

Hoe werkt het?
Het onderzoek bestaat uit een digitale vragenlijst. Klik daarvoor op deze link. Het onderzoek is anoniem en wordt uitgevoerd door een onafhankelijk bureau.

 

Achtergrond onderzoek
Het onderzoek duurzame inzetbaarheid in de agrarische en groene sectoren is onderdeel van een sectoranalyse binnen de agrarisch en groene sectoren. De analyse wordt uitgevoerd in het kader van de MDIEU regeling. Voor meer vragen en informatie over het onderzoek ga naar Colland Arbeidsmarkt

 

Colland Arbeidsmarkt