Uitnodiging Webinar Seniorenregeling GGI

18/11/2021

Best HZC-lid,

Gezond en met plezier blijven werken tot aan jouw AOW leeftijd? Met het opschuiven van de AOW-leeftijd kan dat lastig zijn. Sociale partners (Werkgeversorganisatie Cumela, Vakvereniging HZC, CNV vakmensen en FNV Agrarisch Groen) in de sector Groen Grond en Infrastructuur (GGI) hebben hiervoor een seniorenregeling ingesteld. De regeling is bedoeld voor werknemers vanaf 60 jaar.

Meld je aan voor het webinar
Wil je weten wat gebruik maken van deze regeling betekent voor nu en in de toekomst? Meld je dan aan voor het webinar Seniorenregeling GGI. Het webinar wordt georganiseerd door sociale partners. Tijdens dit webinar wordt toegelicht wat de seniorenregeling inhoudt en wat de gevolgen en mogelijkheden zijn in relatie tot jouw loon en jouw pensioenopbouw. Er is de mogelijkheid om vragen te stellen.
 

Voor wie

Het webinar is bedoeld voor werknemers vanaf 58 jaar. Het kan zinvol zijn ook je partner hierbij te betrekken en samen het webinar te volgen. Daarnaast kunnen ook werkgevers en werknemers die jonger zijn dan 58 jaar zich aanmelden.

Wanneer
Dinsdag 30 november van 19.30 tot 20.15 uur.
 

Hoe aanmelden

Meld je aan via het online aanmeldformulier op de website van Colland Arbeidsmarkt. Ga naar www.collandarbeidsmarkt.nl/groen-grond-en-infrastructuur-loonwerk/ en klik op online voorlichtingsbijeenkomst seniorenregeling GGI 30 november.

Of scan de QR-code hieronder met je telefoon om rechtstreeks naar het aanmeldformulier te gaan. Dit kan tot en met vrijdag 26 november.

Na aanmelding ontvangt je een bevestiging. Voorafgaand aan het webinar ontvang je een link voor deelname. Heb je op voorhand vragen? Geef die dan bij jouw aanmelding alvast aan ons door.

 

Ben je verhinderd op 30 november en wil je de sessie terugkijken dan horen wij dat graag. Je kunt ons mailen via info@colland.nl 

 

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de seniorenregeling op https://www.collandarbeidsmarkt.nl/regeling/seniorenregeling-groen-grond-en-infrastructuur-loonwerk/

Hier vind je ook alle contactgegevens van sociale partners.

Graag tot ziens op 30 november 2021 !

Met vriendelijke groet,

Vakvereniging HZC

 

Monique van Meerendonk

Rayonbestuurder