Ben jij de promotiemedewerker die wij zoeken (M/V)?

17/03/2022

HZC draait voor en door haar leden. Het werven van nieuwe, vooral jonge leden is dan ook een speerpunt voor onze vakvereniging. Zonder leden immers geen HZC. Zonder HZC geen belangenbehartiging voor werknemers in de technische beroepen, geen stem in (cao) onderhandelingen, geen bijeenkomsten met collega’s en geen Machinist!

Beursstand HZC bij de TKD

Het is in ieders belang dat ook, en misschien wel juist, in deze tijd het ledenaantal van HZC blijft groeien. Wij zijn op zoek naar gedreven vrijwilligers uit het werkveld die ons team willen komen versterken!

 

Inhoud van de functie 

Samen met de onze medewerkers vertegenwoordig je HZC op vakbeurzen en evenementen door het hele land. Hier werf je nieuwe leden door bezoekers van een beurs of evenement te vertellen wat HZC doet en wat dit voor hen kan betekenen.
Je beantwoordt de vragen, ook van reeds bestaande leden, en verwijst eventueel door naar een rayonbestuurder of de Servicedesk wanneer de vragen vakinhoudelijk zijn. Daarnaast help je mee met het opbouwen en afbreken van de stand en zorg je ervoor dat deze er professioneel en uitnodigend uitziet.

 

Wat wij vragen

  • Een warm hart voor HZC
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal en goede sociale vaardigheden
  • Het vermogen om goed te kunnen luisteren
  • Een actieve en serieuze houding
  • Een aanstekelijk enthousiasme
  • De bereidheid tot reizen (wij proberen vrijwilligers zoveel mogelijk binnen hun eigen regio in te zetten)

Wil jij het verschil maken voor HZC, werk je in één van de de sectoren waarin wij actief zijn en ben je bereid om je handen uit de mouwen te steken? Dan ben jij misschien wel de promotiemedewerker die wij zoeken!

Binnenkort staan wij op de TKD van 9 t/m 11 juni. Ben je hiervoor een halve of een hele dag beschikbaar? Geef je dan snel op bij Agnes Douenburg via emailadres adouenburg@hzc.nl of bel via 030-6006070.