Zero emissie en grenzeloze innovaties

07/07/2022

Naast ruim 5.000 nieuwe trekkers, machines en gereedschappen is er ook speciale aandacht voor zero emission werktuigen en innovatieve technieken voor de agrarische en groensector. Deze worden op AgroTechniek Holland (ATH) en GroenTechniek Holland (GTH) samengebracht in speciale paviljoens.

 

In de groensector is er een duidelijke opmars van elektrische machines en gereedschappen. In Paviljoen Zero Emission toont de beursorganisatie samen met NWST een breed scala aan elektrische gereedschappen en werktuigen, waaronder handmaaiers, zelfrijdende grasmaaiers, bosmaaiers, kettingzagen, robotmaaiers, ATV’s, utility voertuigen, shovels, trekkers en bestelauto’s. Deze zijn allemaal aangedreven door accu’s of door waterstof. Elke machine komt in actie tijdens demonstraties en wordt toegelicht.

 

Paviljoen Grenzeloos Innoveren

In het Paviljoen Grenzeloos Innoveren toont de organisatie in samenwerking met Nationale Proeftuin Precisie Landbouw (NPPL) innovatieve technieken en actuele oplossingen die nu al beschikbaar zijn en voldoen aan de strengere wet- en regelgeving. Het zijn technieken waarmee kan worden voldaan aan eisen op het gebied van stikstof, mest, milieu, dierenwelzijn en watermanagement.

 

Zo Goed Als Nieuw Paviljoen

Sinds corona hebben veel fabrikanten te maken met een verstoring van de aanlevering van onderdelen. Het gevolg zijn soms lange levertijden voor nieuwe machines. Het gevolg is dat loonwerkers, hoveniers en boeren vluchten richting jong gebruikte machines. Daarvoor is op de beurs samen met Agritrader het Paviljoen Zo Goed Als Nieuw opgezet. Hier kunnen exposanten hun zo goed als nieuwe machines voor de agrarische en groensector voor de verkoop aanbieden.

 

We ontmoeten je graag!

Natuurlijk is Cumela ook aanwezig op de beurs. Op onze stand ontmoeten de medewerkers jou graag. Verder organiseren we ook weer een ledenbijeenkomst voorafgaand aan een van de beursdagen. Als er meer bekend is over onze deelname dan informeren we jullie!

14 t/m 17 september 10 tot 17 uur

Voor het eerst worden de Fedecom-beurzen AgroTechniek Holland en GroenTechniek Holland gelijktijdig georganiseerd, met behoud van hun eigen identiteit en beursconcept. Wel is er sprake van vrije doorloop tussen beide vakbeurzen. De vakbeurs is van woensdag 14 tot en met zaterdag 17 september 2022 dagelijks open van 10 tot 17 uur. De organisatie is in handen van beursorganisatie Fedecom Fairs, 100% eigendom van Fedecom. Alle informatie over deelnemers, merken, tickets en de plattegrond is te vinden op www.fedecomfairs.nl.

 

Bron: Cumela