Vakbondsbrief 2023 downloaden via de HZC ledenwebsite

Vanaf vandaag staat in het ledenportaal op de HZC website jouw eigen digitale vakbondsbrief voor je klaar. De brief is op naam en vermeldt het juiste bedrag dat je dit jaar aan contributie verschuldigd bent. Kant en klaar dus. Met deze brief kun je een deel van je betaalde vakbondscontributie terugkrijgen. Meer informatie vind je in de brief zelf. 

 

Hoe kun je de vakbondsbrief downloaden

Het is belangrijk dat je jouw ledenpas bij de hand houdt. Hierop staat jouw unieke lidmaatschapsnummer. Met dit  lidmaatschapsnummer en jouw wachtwoord kun je inloggen op het beveiligde deel van onze website (ledenportaal). Zodra je hebt ingelogd op de website van HZC zie je een banner waar je op kunt klikken om de vakbondsbrief te downloaden. De vakbondsbrief 2023 vind je vervolgens onder ‘Documenten’. Klik op de Pdf en kies vervolgens voor ‘Document downloaden (lezen en printen)’. De brief kun je dan printen en meenemen naar jouw werkgever, zoals je gewend was met de papieren versie.

 

Nog geen inloggegevens?

Heb je nog geen inloggegevens voor het HZC ledenportaal? Meld je dan aan als nieuwe gebruiker. Hiervoor is het noodzakelijk dat bij ons jouw juiste e-mailadres en postcode bekend is. Hebben wij jouw (juiste) e-mailadres nog niet, geef dit dan z.s.m. door aan onze ledenadministratie door een mail te sturen naar ledenadministratie@hzc.nl of bel 030-6006070.

 

Geen e-mail adres?

Heb je geen e-mail adres? Dan sturen wij op jouw verzoek jouw persoonlijke vakbondsbrief per post op. Je kunt dit telefonisch aan de ledenadministratie doorgeven via 030-6006070.

 

Bouw-cao                                                                                                                                                                                       

Voor extra informatie over de vergoeding voor de betaalde vakbondscontributie, vind je hier.