Gratis webinar met uitleg over arbeidsongeschiktheids-verzekeringen (AOV)

20/10/2022

Als zelfstandige kun je zelf bepalen wat voor voorziening je treft tegen arbeidsongeschiktheid. Er zijn verschillende mogelijkheden. Tijdens een live webinar op 27 oktober (16.00-17.00) neemt ZZP Nederland je mee in deze mogelijkheden. Met name de arbeidsongeschiktheidsverzekering wordt uitgebreid toegelicht. Zo weet je na het webinar waar je op moet letten. Het webinar duurt ca. 1 uur en is kosteloos voor leden van ZZP-Nederland en HZC leden die als ZZP'er staan geregistreerd (en daarmee dus ook lid zijn van ZZP-Nederland).

 

Als zelfstandig ondernemer loop je net als iedereen het risico om uit te vallen. Een belangrijk verschil is dat jij als ondernemer zelf een voorziening moet treffen. Je ontvangt geen uitkering van een werkgever of de overheid. Belangrijk dus om hierover na te denken. Maar wat zijn de mogelijkheden? Waar moet je rekening mee houden bij het afsluiten van een AOV? En hoe zit het nou met die verplichte AOV?

ZZP Nederland Verzekeren organiseert een Live webinar inzake ZZP & arbeidsongeschiktheid. In ca. 1 uur tijd neemt onze directeur verzekeren je mee in deze materie. Tijdens het webinar heb je de gelegenheid om vragen te stellen. Het webinar is geheel kosteloos.

Als jij je aanmeldt ontvang je automatisch nadat de webinar is geweest een terugkijklink. Dus ook handig om je aan te melden als je er niet live bij kunt zijn.

Meld je aan via deze link!

 

Bron: ZZP Nederland