Nieuwe special op Infra Relatiedagen: het Straatwerkplein

24/01/2023

Infra Relatiedagen krijgt een eigen Straatwerkplein. Dit initiatief wordt ondersteund door belangenbehartiger STRAATWERK Nederland die haar leden oproept deel te nemen aan dit plein. Het Straatwerkplein wordt kloppend hart voor de bestratingsector met demo’s en kennissessies over verduurzaming materieel strategieën. Ook komt er een bestratingsroute over de beurs die alle exposanten in dit segment met elkaar verbindt.

 

Thema klimaatadaptatie

De verwachtingen voor Infra Relatiedagen op 7, 8 en 9 februari in Evenementenhal Hardenberg zijn hooggespannen. Om aan alle vierkante meter vraag te kunnen voldoen wordt gebruik gemaakt van een speciaal expositieterrein buiten. Ook is er extra aandacht voor actuele thema’s. Overall thema is klimaatadaptatie. De organisatie verwacht gedurende drie dagen zo’n elfduizend professionals te ontvangen.

 

Materieelpark van Heden en Toekomst

Bezoek is een must voor alle professionals die willen weten wat de laatste trends zijn. Wordt het waterstof, geëlektrificeerd, hybride of toch diesel, omdat die laatste brandstof zich steeds meer ontwikkelt tot een schone energiebron? De exposanten van het Materieelpark van Heden en Toekomst laten zien met welk materieel het werk straks gedaan kan worden. 

 

Meer informatie vind je op de website van de Infra Relatiedagen