Uitnodiging ledenbijeenkomsten

09/03/2023

In de komende maanden organiseren we bijeenkomsten op verschillende locaties in het land. Tijdens deze bijeenkomsten staat het gesprek tussen de leden van HZC en de werkorganisatie centraal.

We horen namelijk graag jouw visie op de toekomst van HZC, welke rol de afdelingen hierin moeten spelen en wat jouw rol kan zijn binnen HZC. Of wat jouw wensen zijn, wat we kunnen verbeteren en natuurlijk ook waarover je tevreden bent. We gaan dus veel meer aandacht besteden aan jouw ideeën en aan wat jij belangrijk vindt. Want met deze informatie kunnen we jou en andere leden beter van dienst zijn én bouwen we samen aan een toekomstbestendig HZC.

 

Meer over de bijeenkomsten lees je op pagina 46 in de eerste De Machinist van dit jaar. In diezelfde De Machinist kun je ook lezen waar HZC nu staat en wat nodig is voor de toekomst van HZC. Tijdens deze bijeenkomsten vertellen we je meer hierover. Daarnaast heb je de gelegenheid om vragen te stellen én jouw mening te laten horen.

 

Wij zorgen voor een hapje en een drankje. Voor ons (en voor de catering) is het wel belangrijk om vooraf te weten of je komt. We vragen je daarom om je op tijd aan te melden. In de Kalender vind je alles over de bijeenkomsten en hoe je je kunt aanmelden. Heb je een collega die overweegt lid van HZC te worden? Ook die is van harte welkom. Laat dat bij je aanmelding wel even weten.

 

Graag tot binnenkort op één van onze bijeenkomsten!

 

Chris van Veldhuizen