Webinar Loonstrook GGI - 6 juni 2023

09/05/2023

De loonstrook bevat veel verschillende onderdelen met lastige woorden. Het is daarom voor werknemers soms moeilijk te begrijpen wat er precies staat. Sociale partners in de sector Groen, Grond en Infrastructuur (GGI) organiseren daarom een webinar over alles wat je moet weten over de loonstrook GGI.

 

Meld je aan voor het webinar

Wil je weten hoe je loonstrook is opgebouwd? En wat de verschillende onderdelen en termen betekenen? Meld je dan aan voor het webinar Loonstrook GGI op 6 juni 2023 onderaan deze pagina! Het webinar wordt georganiseerd door Colland Arbeidsmarkt, in samenwerking met sociale partners in de GGI-branche. Het is tevens mogelijk om vragen te stellen.

 

Voor wie?

Het webinar is bedoeld voor werknemers die werkzaam zijn in de sector GGI en vragen hebben over hun loonstrook. Ook werkgevers in de sector GGI zijn welkom om het webinar bij te wonen.

 

Wanneer?

Dinsdag 6  juni 19.00 tot 19.45 uur.

Bent u verhinderd op 6 juni en wilt u de sessie terugkijken? Dan horen wij dat graag. U kunt ons mailen via info@colland.nl

 

Colland Arbeidsmarkt

Het webinar Loonstrook GGI is een initiatief van sociale partners en wordt mede mogelijk gemaakt door het fonds Colland Arbeidsmarkt. Dit is het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor de sector Agrarisch en Groen. Het fonds draagt bij aan thema’s zoals duurzame inzetbaarheid, imago & instroom van veiligheid & gezondheid. Vanuit Colland Arbeidsmarkt wordt een veelheid aan projecten en activiteiten gefinancierd gericht op het stimuleren van een gezonde en toekomstbestendig arbeidsmarkt in de agrarische en groene sectoren.

Het webinar over de loonstrook wordt mede mogelijk gemaakt door sociale partners in de sector GGI, waaronder ook HZC.

 

Aanmelden kan via de website van Colland

 

Heb je vragen naar aanleiding van dit artikel of het webinar? Neem dan contact op met de HZC Servicedesk. Je kunt bellen met 030-600 60 70 of mailen naar servicedesk@hzc.nl.