Edgar Westerhoff van Reimert wint Piet van der Zouwenprijs

20/07/2023

Op 18 juli 2023 is de Piet van der Zouwenprijs uitgereikt aan Edgar Westerhoff, werkzaam bij Reimert Bouw en Infrastructuur uit Almere. Edgar won deze prijs als deelnemer aan de Machinisten Scholingsdagen (MSD).

Op 20 en 21 april organiseerde Vakvereniging HZC samen met de vakgroep Grondwerk van Bouwend Nederland en SOMA Bedrijfsopleidingen, voor de inmiddels dertigste keer de Machinisten Scholingsdagen. Om na te gaan of de kennis, die tijdens de workshops op de MSD wordt overgebracht, goed tot de ruim 150 deelnemers doordringt, wordt een prijsvraag gehouden. Uit de goede inzenders wordt de winnaar getrokken, die dan de Piet van der Zouwenprijs (een miniatuurgraafmachine) ontvangt.

Persoonlijk overhandigd

Piet van der Zouwen (oud-bestuurder van HZC), Chris van Veldhuizen (directeur van HZC) en Charles Verheyen (secretaris van de vakgroep Grondwerk van Bouwend Nederland) reden gezamenlijk naar hartje Almere om de winnaar te verrassen met deze prijs, die door Piet van der Zouwen persoonlijk werd overhandigd.

Edgar was uiteraard erg trots en verrast met deze prijs, maar het was voor hem overigens geen primeur. Al eerder won hij deze prijs en hij gaat nu dus op voor de hattrick! Edgar gaf aan ook volgend jaar weer aan de MSD te willen meedoen, die dan wordt gehouden op 18 en 19 januari 2024.

 

Bron: Bouwend Nederland/HZC

Dit artikel is ook gepubliceerd in het HZC Vakblad De Machinist 4-2023