Gratis toegang tot de Dag van de zzp'er, hét zzp-event van het jaar!

31/01/2024

Word jij als zzp'er graag geïnspireerd door het verhaal van andere ondernemers? Houd je ervan om nieuwe kennis op te doen, wat je vervolgens direct in je eigen onderneming toe kunt passen? Dan moet je zeker de Dag van de ZZP'er bezoeken. Tijdens dit event wordt het ondernemerschap volop in het zonnetje gezet. Als HZC-ZZP lid ben je automatisch ook lid van ZZP Nederland en kun jij helemaal gratis naar hét zzp-event van het jaar!

 

Wat kun je verwachten tijdens de Dag van de ZZP'er?

Inspirerende keynotes, zzp-talks en een informatieplein vol interessante partners. Dit zijn DE ingrediënten die de Dag van de ZZP’er ieder jaar weer een groot succes maken. Als zelfstandig ondernemer ga je naar huis met nieuwe kennis, nieuwe contacten en ben je bijgepraat over de laatste ontwikkelingen op het gebied van zelfstandig ondernemerschap. En dit alles onder leiding van niemand minder dan Peter Heerschop. Ook voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. De toegang voor deze dag is als lid van ZZP Nederland helemaal gratis (i.p.v. €50,-)! Gebruik hiervoor de kortingscode verderop deze pagina. 

Meer over de Dag van de ZZP'er

 

Wanneer vindt de Dag van de ZZP'er plaats?

De eerstvolgende editie van de Dag van de ZZP'er vindt plaats op zaterdag 13 april 2024. 

Locatie: Hart van Holland, Nijkerk

 

Waar kan ik een ticket bestellen?

Klik op onderstaande link om een ticket te bestellen voor de Dag van de ZZP'er 2024. Vergeet niet de kortingscode te gebruiken die onder de bestelbutton wordt weergegeven. Let op: de kortingscode zie je pas onder deze tekst staan als je bent ingelogd bij ZZP Nederland. 

Bestel je ticket via de website van ZZP Nederland via deze link