Lonen GGI cao 2024

In de GGI cao zijn nieuwe afspraken gemaakt. De cao-lonen zijn per 1 januari 2024 verhoogd met € 75,- (per maand voor werknemers met een 40-urig dienstverband. Voor werknemers met een 38-urig dienstverband en/of vier weken loon is dit naar verhouding herrekend in de loontabellen opgenomen) en hierbovenop nog eens met 6%. 

 

Loontabellen

In het menu onder 'Documenten' kun je de loontabellen (2024) downloaden. Er is een loontabel voor de 38-urige werkweek en een loontabel voor de 40-urige werkweek.

Het bekijken/printen van documenten werkt als volgt: klik op de naam van het document rechts op de pagina (onder Documenten) en vervolgens op Document openen.

 

Functie-indeling

Onder welke functieschaal je valt, is afhankelijk van je functie. Ben je benieuwd naar jouw functieschaal? Hier vind je de functie-indeling voor machinisten en hier vind je de algemene functie-indeling.

 

Meer informatie

Heb je vragen over jouw functieschaal, loon of een andere vraag over loon? HZC helpt je verder! Neem contact op met de Servicedesk via 030-6006070 of servicedesk@hzc.nl.