Juridisch advies door HZC

Juridisch advies vanuit de eigen organisatie

Regelmatig komt het voor dat leden HZC bellen met vragen die niet over werk en inkomen gaan. Tot op heden konden we deze leden niet helpen. Vanaf nu gaan we deze leden doorverbinden met onze Servicedesk, die een eerste advies kan geven. En eventueel een voorstel kan doen voor een opzeggingsbrief van een abonnement of contract. Deze extra service bieden we zonder extra kosten voor onze leden.

 

Bij een blijvend conflict: eigen verantwoordelijkheid

Met zo’n eerste advies kunnen veel problemen en conflicten opgelost worden. Als dat niet het geval is, volgt de eigen verantwoordelijkheid van het lid. HZC heeft veel kennis op de terreinen arbeid, inkomen en sociale zekerheid en op die terreinen kunnen we u dus ook tot en met de rechter ondersteunen. Op andere terreinen kan een eerste advies een gang naar de rechter voorkomen. Als dat niet lukt, moet u bij een procedure voor de rechter gespecialiseerde kennis inschakelen.

 

Heeft u een juridische vraag die niet met werk en inkomen te maken heeft? Neem dan contact op met de HZC. Dit kan via de mail: servicedesk@hzc.nl of telefonisch: 030-6006070.