Samen sterk in sector Beroepsgoederenvervoer/Verticaal Transport

31/03/2023

HZC gaat een unieke samenwerkingsovereenkomst aan met Aschwin Cannoo van chauffeursvereniging Transporteffect en het social media platform Chauffeursnieuws.

 

Deze enorme kans past in de huidige strategie gericht op groei binnen de bestaande sectoren van HZC door het verwerven van kennisautoriteit en meer betekenis in onze dienstverlening én tevens een effectievere benadering door naar de mensen toe te gaan.

 

Om aan de toegenomen behoefte aan meer uitgebreide en vakkundige individuele dienstverlening te kunnen voldoen gaan de leden van de vereniging Transporteffect over naar HZC. Tevens zal Aschwin Cannoo actief ledenwerving voor HZC oppakken in het beroepsgoederenvervoer en gaan we samenwerken met het social media platform Chauffeursnieuws NL met ruim 93.000 volgers. Tevens zal Aschwin HZC gaan helpen om vergelijkbaar met Chauffeursnieuws ook platforms in andere sectoren van HZC op te zetten als we daar kansen zien. 

 

Met de grote aandacht voor persoonlijke benadering, passie en dienstverlening vanuit het hart, vormen Transporteffect/Chauffeursnieuws en HZC een perfecte match. En omdat HZC al chauffeurs onder haar leden heeft en daarnaast nog vele kraanmachinisten die vallen onder het verticaal transport, die beiden onder de cao Beroepsgoederenvervoer (BGV) vallen, heeft HZC samen met Transporteffect/Chauffeursnieuws nu een sterkere positie in de BGV verworven en kan aan de overlegtafel een grotere vuist maken. 

 

De Ledenraad is betrokken, geïnformeerd en heel enthousiast over deze stap. HZC is zeer verheugd met deze samenwerking. Dit is niet alleen een mooie en zeer kansrijke stap richting ledenuitbreiding en positieversterking in de sector BGV/verticaal transport, maar leidt daarmee óók tot versterking van de positie en toekomstbestendigheid van HZC als geheel.